Tesa® TACK ljepljivi kit u pakiranju od 3 komada - samoljepljive, podatne ljepljive jastučiće za lijepljenje lakih predmeta na čvrste površine - bijele, 3 x 80 komada tesa TACK ljepljiva glina 5940...

Cijena 9,99 €
Tesa® TACK ljepljivi kit u pakiranju od 3 komada - samoljepljive
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

tesa® TACK ljepljivi kit u pakiranju od 3 komada - samoljepljive, podatne ljepljive jastučiće za lijepljenje lakih predmeta na čvrste površine - bijele, 3 x 80 komada tesa TACK ljepljiva glina 59405-00500-01 bijela 240 St.

59405-00500-01
1
9,99 €
75,27 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

tesa® TACK ljepljivi kit u pakiranju od 3 komada - samoljepljive, podatne ljepljive jastučiće za lijepljenje lakih predmeta na čvrste površine - bijele, 3 x 80 komada tesa TACK ljepljiva glina 59405-00500-01 bijela 240 St.

Ako želite objesiti predmete uz malo truda i bez oštećenja površine, tesa® TACK je pametno rješenje. Savitljiva ljepila posebno su razvijena za vješanje lakih predmeta na čvrste površine. Zahvaljujući njihovoj impresivnoj snazi lijepljenja, sve što želite staviti na zid možete zalijepiti u tren oka bez ikakvog alata: razglednice, suvenire i posjetnice u raznim formatima od A4, A3 i A1. Važne indeksne kartice također se mogu priložiti tijekom sastanka. Ljepljivi jastučići su podatni i mogu se ukloniti bez ostavljanja tragova. Nakon upotrebe se ne bacaju, već se mogu ponovno upotrijebiti ponovnim gnječenjem. Popravljanje predmeta nikada nije bilo lakše nego s tesa TACK.tesa® - više od ljepljive traketesa® je jedan od vodećih svjetskih proizvođača ljepljivih traka i rješenja za sustave ljepila te predstavlja inovativne i visokokvalitetne proizvode. Više od 125 godina njemačka tvrtka razvija rješenja za brojne primjene u uredu, domu i vrtu, ali iu automobilskoj i elektroničkoj industriji. tesa® također nudi nekoliko stotina rješenja za privatna kućanstva u različitim područjima pričvršćivanja, sastavljanja, pakiranja, renoviranja, popravka, izolacije ili zaštite od insekata, prašine i propuha.Ovaj tekst je strojno preveden. 59405-00500-01
1
9,99 €
75,27 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Tesa® TACK ljepljivi kit u pakiranju od 3 komada - samoljepljive. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Tesa® TACK ljepljivi kit u pakiranju od 3 komada - samoljepljive. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4063565204227)
Ocjene i komentari
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi