Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat, crni/sivi

Huawei Watch GT2 Pro predstavlja jedan od najnovijih pametnih satova u liniji proizvoda Huawei, koji je poznat po svojoj sofisticiranosti, trajnosti baterije i sportskim mogućnostima. Ako razmišljate o nabavci ovog sata, evo nekoliko ključnih informacija koje biste trebali uzeti u obzir:

Model: Radi se o Huawei Watch GT2 Pro, luksuznom modelu pametnog sata koji dolazi s različitim opcijama narukvice, kao što su klasična (classic) i sportska (sport).

Dizajn: GT2 Pro je elegantno dizajniran s vrhunskim materijalima poput safirnog stakla i titana.

Značajke: Sat sadrži niz značajki, uključujući praćenje srčanog ritma, praćenje sna, GPS, mjerenje razine kisika u krvi i mnoge druge.

Cijena: Cijena će varirati ovisno o specifičnom modelu, izboru narukvice i mjestu kupnje. Preporučuje se usporedba cijena kako biste pronašli najbolju ponudu.

Veličina: Huawei Watch GT2 Pro obično dolazi u veličini od 46mm, što ga čini primjerenim za većinu zglobova.

Mjesto kupnje: GT2 Pro možete pronaći u specijaliziranim trgovinama elektronike, u službenim Huawei trgovinama ili putem online trgovina.

Recenzije: Kako biste dobili bolju predodžbu o satu, korisno je pročitati recenzije korisnika i stručnjaka.

Dodatne pogodnosti: Ponekad trgovine nude posebne popuste ili promocije za ovaj model, stoga je dobro biti u toku s takvim ponudama.

Ako tražite sofisticiran pametni sat s impresivnom trajnošću baterije i brojnim sportskim i zdravstvenim značajkama, Huawei Watch GT2 Pro može biti odličan izbor za vas. Preporučuje se dodatno istraživanje kako biste se osigurali da ovaj model zadovoljava sve vaše potrebe.

Cijena od 195,00 € do 233,26 €
Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Huawei Watch GT2 Pro Classic Smartwatch

Huawei Watch GT2 Pro Classic Smartwatch
raspoloživo
233,26 €
1.757,50 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6972453166494)
Recenzije
28. 7. 2021. 14:35
Ultra premium materijali, jako dobar sat
Huawei Watch GT 2 Pro je evolucija prethodnika, fino pogođena i odrađena. Huawei je oplemenio vanjštinu svog pametnog sata, uz zadržan Kirin A1 čipset. Isplati li se? Evo dojmova nakon dva mjeseca korištenja
Pročitaj cijelu recenziju
Dodaj recenziju
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi