Apple N/A N/A [1x MagSafe 3 - 1x muški konektor USB-C™] 2 m bijela

Cijena od 58,90 € do 378,00 €
Apple N/A N/A [1x MagSafe 3 - 1x muški konektor USB-C™] 2 m bijela
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Apple Apple MacBook priključni kabel [1x MagSafe 3 - 1x muški konektor USB-C®] 2.00 m bijela

Ovaj kabel za punjenje od 2 m ima magnetski MagSafe 3 konektor koji povezuje konektor s napajanjem vašeg MacBook Pro -a kao da je sam po sebi. Kombinirajte ga s kompatibilnim USB -C adapterom za napajanje kako biste napunili MacBook Pro iz električne utičnice i koristili opciju brzog punjenja. Magnetska veza dovoljno je jaka da u većini slučajeva spriječi slučajno isključivanje. No ako se netko spotakne preko kabela, on će se olabaviti - i vaš MacBook Pro će ostati na mjestu. LED svijetli narančasto kad se baterija puni i zeleno kad je potpuno napunjena. Izrađen s tkanim dizajnom za trajnost.Ovaj tekst je strojno preveden. MLYV3ZM/A
1
61,99 €
467,06 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple Apple MacBook priključni kabel [1x MagSafe 3 - 1x muški konektor USB-C®] 2.00 m bijela

MLYV3ZM/A
1
61,99 €
467,06 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

*USB-C – MAGSAFE 3 KABEL (2M)

Apple USB Type C (M) za MagSafe 3 2 m Kabel za napajanje s MagSafe 3 magnetskim konektorom, koji lako vodi konektor u konektor za napajanje MacBooka Pro. Zajedno s kompatibilnim USB-C adapterom za napajanje, može se koristiti za brzo punjenje vašeg MacBook Pro iz električne utičnice. Dok se baterija puni, LED na konektoru svijetli narančasto, kada je potpuno napunjena, svijetli zeleno. Kabel je opleten za dug život. OSNOVNE SPECIFIKACIJE 1. konektor: Type C USB (M) 2. konektor: MagSafe 3 Dužina: 2 m Boja: bijela Kompatibilnost: MacBook Pro (14, 2021) MacBook Pro (16, 2021)
Raspoloživost potrebno provjeriti
378,00 €
2.848,04 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Apple N/A N/A [1x MagSafe 3 - 1x muški konektor USB-C™] 2 m bijela. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Apple N/A N/A [1x MagSafe 3 - 1x muški konektor USB-C™] 2 m bijela. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0194252750827)
Ocjene i komentari
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi